loading...
گروه کامپیوتر موسسه آموزش عالی کوشیار
مهندس علی زواره بازدید : 289 جمعه 20 تیر 1393 نظرات (0)

 دانشجویان عزیز بارها سرکلاس خدمتتان عرض کردم که کافی است خودتان را بشناسید و بدانید در کدام نقطه از تاریخ کشورتان هستید و هدفی برای زندگی بهترتان در نظر بگیرید و توجه به صحبت های منفی و نا امید کننده دور و بر خودتان نداشته باشید و بدانید که خواستن توانستن است. مهندس امام جمعه از افتخارات دوره تحصیل اینجانب می باشند که بعد از مدت ها توانستم از طریق اینترنت با ایشان ارتباط برقرار کنم و شنیدن مراحلی که جهت موفقیت پشت سر گذاشتندسبب شد که این مطلب را برای تقویت روحیه شما عزیزان در وبلاگ بگذارم و بدینوسیله از همکاری ایشان در خصوص ارسال این مطلب و فایلهای ضمیمه ای که برای ادامه تحصیل شما در کارشناسی ارشد ارسال کردند تشکر می نمایم. امیدوارم دانشجویان موفق دیگری که دارای موفقیت های این چنینی هستند با ارتباط با ما و ارسال اطلاعاتشان نور امید  را بر دانشجویان عزیزمان بتابانند

 

 عرض سلام و ادب خدمت دوستان عزیز

 اینجانب سید ابراهیم امام­ جمعه یکی از دانشجویان قدیمی استاد ارجمند و بزرگوار، جناب آقای مهندس زواره هستم. بنده افتخار این را داشته­ ام که دو درس «زبان ماشین» و «پایگاه داده­ها» و همچنین پروژه نهایی را در دوره کاردانی کامپیوتر (نرم­ افزار) در «آموزشکده فنی شهید چمران رشت» با استاد عزیز پاس کرده ­ام. از آنجائیکه جوِ کلاس در دوره کاردانی جوِ بسیار مناسبی بود و بنده دوستان خوبی در آنجا پیدا کرده بودم، سعی کردم از ترم 3 به بعد خودم را کم­ کم برای کنکور کارشناسی آماده کنم. به همین دلیل سعی کردم دوره کاردانی را در 4 ترم به اتمام برسانم تا بتوانم به دنبال منابع کنکور کاردانی به کارشناسی باشم. لذا بنده دوره کاردانی را در بهمن سال 86 به اتمام رساندم و بلافاصله خواندن منابع مربوط برای کنکور کاردانی به کارشناسی سال 87 در گرایش نرم­افزار رشته کامپیوتر شروع کردم. با یک برنامه­ ریزی دقیق و حساب شده و خرید کتب منابع اصلی شروع و طبق برنامه پیش رفتم، تا آنکه به لطف خدا و زحمات اساتید عزیزی مانند جناب آقایان مهندس زواره، مهندس شونددشت، مهندس زبردست، مهندس اسدی­ راد و... توانستم در کنکور دولتی کاردانی به کارشناسی سال 87، رتبه 20 کشوری را در هر دو گرایش نرم­ افزار و سخت­ افزار مهندسی کامپیوتر کسب نمایم. از آنجائیکه به گرایش نرم­ افزار علاقه بیشتری داشتم، سعی کردم این گرایش را برای ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی انتخاب کنم. بنده پس از انتخاب رشته و دانشگاه مورد علاقه، توانستم با این رتبه در «دانشگاه فنی شهید شمسی­ پور تهران» قبول شوم.

 ازآنجائیکه قبولی با این رتبه به بنده دلگرمی بسیار خوبی داده بود و به شدت به ادامه تحصیل علاقه­ مند شده بودم، سعی کردم در طول دوران تحصیلی کارشناسی نیز مانند دوره کاردانی، از همان ترم 3 کم­کم خودم را برای کنکور کارشناسی ارشد آماده کنم. لذا با پیگیری از سایر دوستان در ترم­های بالاتر، بخصوص دوستانی که قبلاً تجربه کنکور کارشناسی ارشد را داشتند، توانستم با کلیت گرایش­ها و منابع امتحانی هر گرایش در کنکور کارشناسی ارشد رشته­ های مهندسی نرم­ افزار و سخت­ افزار کامپیوتر، هوش مصنوعی، علوم کامپیوتر، فناوری اطلاعات و معماری کامپیوتر آشنا شوم. پس از انجام چندین ماه تحقیق پیوسته در رابطه با ارزش ادامه تحصیل در هریک از رشته­ های مربوطه و بررسی تک ­تک گرایش­های مربوطه در هر رشته و همچنین بررسی وضعیت بازار کار در هر رشته در داخل و خارج از کشور و مهم­تر از همه علاقه خودم در آن زمان، تصمیم گرفتم رشته «مهندسی فناوری اطلاعات» را برای ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد انتخاب کنم. از بین گرایش­های مربوطه نیز به دو گرایش «مهندسی شبکه­های کامپیوتری و ارتباطی» و «امنیت شبکه» علاقه ­مند بودم. بنابراین بصورت جدی به دنبال منابع امتحانی در رشته و گرایش­های مذکور رفته و سعی کردم با یک برنامه­ ریزی دقیق و تهیه کلیه منابع مربوطه خودم را برای کنکور دولتی سال 90 کارشناسی ارشد آماده کنم. در نهایت پس از تلاش بسیار و به لطف خدا و بهره­ مندی از تجربیات اساتید خوب مجموعه دانشگاه فنی شهید شمسی ­پور تهران، توانستم در کنکور دولتی کارشناسی ارشد سال 90 در رشته مهندسی فناوری اطلاعات (گرایش مهندسی شبکه­ های کامپیوتری و ارتباطی و امنیت شبکه)، رتبه 66 کشوری را کسب کنم. سپس بنده از بین دو گرایش مذکور، گرایش مهندسی شبکه­ های کامپیوتری و ارتباطی را انتخاب نموده و توانستم در «دانشگاه علم و صنعت ایران» ادامه تحصیل دهم. متاسفانه به دلیل مشکل خدمت سربازی، فعلاً موفق به ادامه تحصیل در مقطع دکترا نشده ­ام و ترجیح دادم پس از اتمام دوره کارشناسی ارشد در سال 92 جذب بازار کار شوم و اندکی تجربه غیرآکادمیک خودم را نیز تقویت کنم. خوشبختانه به لطف خدا، درحال حاضر در یکی از پروژه­ های اصلی و معتبر یکی از بهترین اپراتورهای کشور در زمینه شبکه­ های کامپیوتری و موبایل مشغول به فعالیت هستم.

 همچنین بنده توانستم به لطف خدا در طول دوره کارشناسی و کارشناسی ارشد، بیش از 70 مقاله در نشریات و کنفرانس­های معتبر داخلی و خارجی در زمینه ­های نرم­ افزار، سخت­ افزار، هوش مصنوعی، شبکه­ های کامپیوتر و موبایل و امنیت شبکه، به چاپ برسانم. علاوه بر این افتخار همکاری با یکی از اساتید ارجمند دوره کارشناسی (جناب آقای مهندس عادلی­ نیا) را نیز داشته­ ام و توانستم به همراه استاد عزیزم، دو کتاب در زمینه آمادگی کنکور مقطع کارشناسی ارشد رشته مهندسی فناوری اطلاعات برای دو درس «مهندسی نرم­ افزار» و «شبکه­ های کامپیوتری و انتقال داده­ ها» تهیه و توسط انتشارات دیباگران تهران به چاپ برسانم.

 در پایان ضمن آرزوی موفقیت برای تمام دوستانی که این مطلب را خواندند، به تمام شما دوستان عزیز پیشنهاد می­کنم همیشه سعی کنید با هدف زندگی کنید و همواره در طول زندگی به اهداف خود و راه­های رسیدن به آنها فکر کنید و برای رسیدن به آنها تلاش کنید و هیچ وقت خسته نشوید. سعی کنید علاوه بر داشتن دید آکادمیک نسبت به رشته تحصیلی خودتان، بخش غیرآکادمیک ذهن خودتان را نیز بصورت همزمان تقویت کنید. همانطورکه می­دانید بازار کار ما در داخل کشور نیازمند متخصصینی باسواد است، لذا سعی کنید تک­ تک درس­ها را جدی گرفته و اگر در زمینه خاصی استعدادی دارید، هرچه زودتر آن را شکوفا کنید. درضمن، بنده خوشحال می­شوم اگر بتوانم در زمینه ادامه تحصیل یا سایر مسائل در این زمینه به شما دوستان عزیز از طریق همین وبلاگ کمک کنم.

 

با آرزوی بهترین­ها برای استاد ارجمند و بزرگوار، جناب آقای مهندس زواره و شما دوستان عزیز...

 

 

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 101
  • کل نظرات : 27
  • افراد آنلاین : 2
  • تعداد اعضا : 266
  • آی پی امروز : 119
  • آی پی دیروز : 31
  • بازدید امروز : 178
  • باردید دیروز : 83
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 4
  • بازدید هفته : 261
  • بازدید ماه : 455
  • بازدید سال : 19,029
  • بازدید کلی : 441,317